Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Sanitairreparatie

Sanitairreparatie is dé methode om een beschadiging aan tegelwerk, fontein of bijvoorbeeld een toiletpot te herstellen. Met een reparatie kunnen de deskundige medewerkers van Meubelreparatie Nederland gaatjes, deukjes en andere oneffenheden uit uw keramiek verwijderen.

Sanitairreparatie is specialistisch werk. Onze medewerkers zijn professionals op dit terrein en kunnen u daardoor goed adviseren. Mocht een reparatie onverhoopt niet mogelijk zijn. Krijgt u een eerlijk advies om de reparatie niet te laten uitvoeren.

Duurzaam

Reparatie van sanitair is zeker niet giftig of milieubelastend. Hierdoor kan een reparatie ook worden uitgevoerd op plekken waar voedsel wordt bereid zoals in de keuken. Het resultaat van onze hoogwaardige sanitair reparatie is blijvend en bijna onzichtbaar. Om het oppervlak van de reparatie goed af te werken. Brengen we met een professionele polijstmethode de glans terug naar het oorspronkelijke niveau. De reparatie is daarna weer net zo hard en glad als de rest van uw keramiek.

Snelle harding

De uitharding van de vulpasta die we gebruiken bij een reparatie vindt plaats met speciaal licht. Hierdoor is het oppervlak vrij van luchtbelletjes. We garanderen een egaal en keihard oppervlak dat weer jaren mee kan. Om een goed resultaat te krijgen van een sanitair reparatie. Raden wij af om zelf aan de gang te gaan met vulmiddeltjes. Het resultaat is eigenlijk nooit bevredigend en het bemoeilijkt een eventuele professionele sanitairreparatie daarna. Ook is het lastig om zelf de juiste kleur te benaderen. Wij helpen u daarom graag.

Sanitair reparatie is goedkoper als vervangen

Blijf niet zitten met die beschadigde toiletpot of dat lelijke tegeltje. Koop ook vooral geen nieuwe! Want dat is zonde van uw geld. Laat beschadigd sanitair door Meubelreparatie Nederland uitvoeren. Dan weet u dat het vakkundig gebeurt. SanitairreparatieU zult versteld staan van het prachtige eindresultaat.  

Neem contact met ons op of bel snel voor een afspraak.