Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Leerreparatie

Leerreparatie kan toegepast worden op alle soorten leer. Of uw meubels nu bekleed zijn met glad leer, nubuck of suède: de leerreparatie van Meubelreparatie Nederland zorgt altijd voor een hernieuwde beleving. Vervangen is niet altijd nodig.

Het uitvoeren van een leer reparatie kent een aantal methoden. En elk van deze methoden beheersen wij als geen ander. Goed opgeleid personeel staat voor u klaar om díe leerreparatie voor u uit te voeren die het meest geschikt is voor uw meubelstuk.

Verven of herbekleden

Brandgaatjes, scheurtjes of bijvoorbeeld kleine winkelhaken, repareren we door middel van vulcanisatietechnieken. Welke leerreparatie uiteindelijk kan worden uitgevoerd hangt af van het soort leer, de bewerking van het leer en de mate van beschadiging.

Zo kunnen we versleten of openstaande stiknaden bijvoorbeeld opnieuw innemen. Afgesleten plekken kunnen we speciaal verven in dezelfde kleur. Gedeeltelijke vervanging van stukken leer kan toegepast worden voor grotere beschadigingen. Als het nodig is, kunnen we zelfs uw hele bankstel opnieuw kleuren.

Innovatieve reparaties

Welke methode van reparatie we ook toepassen, u bent altijd goedkoper uit dan wanneer u het meubelstuk bij het grof vuil zet en een nieuwe koopt! Het is toch zonde om na een beschadiging – door bijvoorbeeld een speelse kat – meteen afscheid te nemen van uw geliefde lederen fauteuil? Een reparatie is dan toch echt het overwegen waard.

Zelfs een brandgat kunnen wij herstellen. Mocht de schade te groot zijn dan kunnen we het beschadigde leer ook vervangen door nieuw. Omdat Meubelreparatie Nederland regelmatig in contact staat met de fabrikanten van leerreparatie producten, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste leerreparatiemogelijkheden.

Leerreparatie door één e-mailtje

Baalt u ook zo van die afgebladderde lederen kussens op uw bank? Of schaamt u zich voor de verkleuring van u lederen fauteuil? Dat is nergens meer voor nodig! Wij garanderen u dat uw meubels er na onze leerreparatie weer bijna als nieuw uitzien.

Neem daarom contact met ons op en maak een afspraak voor een professionele inschatting van de mogelijkheden.

Uw meubels worden weer toonbaar!

Leerreparatie
Laat uw beschadigd leer repareren!