Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Meubelreparatie

Meubelreparatie omvat eigenlijk alle reparatiemethoden die niet specifiek beschreven staan op deze website. Onder meubel reparatie verstaan wij in ieder geval het herstellen tot nieuwstaat van uw meubels. Een ingedeukt kussen van uw bankstel, een loshangend deurtje in een dressoir, een defect slot in uw antieke kast. Meubelreparatie Nederland zorgt er voor dat het defect vakkundig en snel wordt hersteld.

Zitcomfort verbeteren met meubelreparatie

Ingezakte stoelen of banken worden door Meubelreparatie Nederland opgevuld met nieuw vulmateriaal. Dit kan zowel lokaal (bijvoorbeeld alleen de armleuning of een enkele zitplaats) als in zijn geheel gedaan worden.

Belangrijk bij deze meubelreparatie is dat de vulling de oorspronkelijke vorm van uw meubelstuk intact laat. Onze gediplomeerde meubelstoffeerders zijn als geen ander gespecialiseerd in het vervangen van de vullingen van uw bank. Een bank opvullen is geen karwei wat iedere meubelreparateur machtig is. Zo zijn er veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Wij kunnen zowel losse zitkussens opvullen met bijvoorbeeld dons of latex maar ook vaste kussens met de meest uiteenlopende vullingen. Zoals een nieuwe interieurvering of een vormvast schuim waar u jaren plezier van kan hebben. Behalve simpel een bank opvullen wordt er ook gekeken naar de onder vering en zo nodig aangepast. Een nieuwe vulling zit alleen beter wanneer ook de onder vering in goede staat is.  Om die reden laat u een bank opvullen ook beter aan onze specialisten over. Wij  zijn één van de weinige specialisten die u verschillende mogelijkheden kunnen aanbieden.

Bank reparatie

Er kan van alles misgaan in uw bank of bankstel. U zit op de armleuning en voordat u het weet zakt u er doorheen. Te hard neerploffen in de bank en een spant kan breken of zelfs een voorregel of achterregel. Wij maken de vreemdste dingen mee en door onze jarenlange ervaring weten we elke reparatie naar tevredenheid uit te voeren. Uw bank repareren kunt u het beste door ons laten uitvoeren. Dat is vaak stukken voordeliger als het kopen van een nieuwe bank.

Fauteuil reparatie

Een gebroken lasnaad van uw draaifauteuil kunnen wij keurig lassen. Een defecte relax fauteuil kunnen wij weer voor u in orde maken. Is het bedieningskabeltje kapot geen nood stuur gewoon een mailtje naar ons. Maar ook om uw stoelen weer opnieuw te lijmen of uw bureaustoel repareren doen we graag voor u.

Stiknaad reparatie

Stiknaden kunnen na verloop van tijd breken. Gevolg is dat de vulling door de open naden naar buiten komt. Meubelreparatie Nederland herstelt de naden zonder zonder ’trekken’, ‘kreuken’ of ‘golven’. Een stiknaad waar spanning op komt zal altijd de rest van de bekleding vervormen. Meubelreparatie Nederland heeft de nieuwste technieken in huis om de naden spanningsloos te herstellen. En dat is niet alleen optisch veel mooier, het gaat ook langer mee dan een onvakkundig aangebrachte stiknaad.

Veren, scharnieren en geleiders

Het zogenaamde hang- en sluitwerk aan uw meubels kan door Meubelreparatie Nederland professioneel worden hersteld. We werken alleen met de hoogste kwaliteit materialen. Een scharnier aan een deurtje (ook keukendeurtjes), sloten in kastjes en dressoirs, en ladegeleiders vervangen we in een handomdraai. En uiteraard gewoon bij u thuis, dus u kunt het meubelstuk weer direct gebruiken. En wat dacht u van een gebroken veer in uw stoel of bankstel? Geen nood, Meubelreparatie Nederland vervangt de veer en herstelt eventuele schade aan de bekleding terwijl u wacht.

Mist u nog iets?

Meubelreparatie Nederland kan u met alle meubelreparaties helpen. Het is mogelijk dat we nog een meubelschade of defect vergeten zijn op onze website. Weet dan in ieder geval dat wij dé specialisten op het gebied van meubelreparatie zijn. En ook voor de beschadiging aan uw meubelstuk hebben we een passende oplossing. Dus wilt u liever geld uitgeven aan een leuke vakantie dan aan de vervanging van een duur (maar beschadigd) meubelstuk? Neem dan snel contact op met Meubelreparatie Nederland. U zult niet alleen versteld staan van onze  mogelijkheden, maar nog meer van onze prijs!