Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Stofreparatie

Stofreparatie wordt al eeuwen- lang gebruikt om beschadigingen aan stoffen te repareren. De bekendste reparatie van stof is waarschijnlijk het ‘stoppen’ van sokken. Een reparatie loont echt de moeite omdat de beschadiging meestal relatief klein is, zoals het gat in een sok.

Tijdige stofreparatie aan meubelen zorgt er ook voor dat het gaatje of de scheur niet groter worden. En hoe kleiner de beschadiging, hoe mooier de stof reparatie er uiteindelijk zal uitzien.

Gebruiksschade

De sterkte van een stof hangt niet alleen af van de prijs. Ook de veel duurdere stoffen kunnen bij dagelijks gebruik beschadigingen oplopen zoals een brandgaatje van een sigaret. Deze schades zijn in bijna alle gevallen met een stof reparatie te verhelpen. Onze deskundige medewerkers maken altijd vooraf een inschatting van het eindresultaat. Wij voeren de reparatie alleen uit als uw stof er beter van wordt. Is een stof reparatie niet mogelijk? Dan bieden wij u altijd een goed alternatief zoals herstoffering van uw meubels.

Ongelukjes

Een stofreparatie hoeft niet alleen bij gebruiksschade toegepast te worden. Er kunnen natuurlijk ook ongelukken gebeuren. Een brandende sigaret, een scherp voorwerp of een hongerige mot kunnen lelijke gaatjes of scheuren in uw meubelstof veroorzaken. Een stof reparatie is in deze gevallen vaak de enige redding om uw meubels weer in ere te herstellen. Het kan natuurlijk ook zijn dat de stiknaden van uw meubelstof los raken. Ook dit kan door Meubelreparatie Nederland weer worden hersteld.

Stofreparatie, gewoon doen omdat het kan

Wanneer meubelstoffen scheuren of gaatjes vertonen, kunt u natuurlijk ook gewoon nieuwe meubels kopen. Alleen geldt hier niet wat voor sokken wel geldt: sokken zijn goedkoop en dus makkelijker te vervangen. Stofreparatie
 
Dus wilt u ook weer genieten van uw meubels? Maak dan snel een
afspraak met ons. We helpen u graag met de schade aan uw stoffen meubels.