Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Vloerreparatie

Vloerreparatie, ongeacht het materiaal waar uw vloer uit bestaat of de ernst van de beschadiging aan uw vloer, onze goed opgeleide medewerkers geven u altijd een professioneel en eerlijk advies. Meubelreparatie Nederland voert alle soorten vloerreparaties voor u uit.

Voor het repareren van een vloer bestaan uit vele soorten reparatiemethoden. Uiteraard is er geen standaard manier van reparatie die werkt voor alle vloeren. Voor elke vloer hebben wij specifieke reparatie methodes in huis.

Hoge belasting

Door de hoge mate van belasting hebben vloeren het zwaar te verduren. Vloeren worden belopen, vaak met vuil en zand, er vallen voorwerpen of vloeistoffen op, meubels worden erover heen en weer geschoven: butsen, deuken, krassen en slijtplekken zijn het gevolg. Kortom: vloeren hebben het zwaar. Een vloerreparatie
kan uitkomst bieden. Bij Meubelreparatie Nederland krijgt u daarom altijd de juiste vloerreparatie die bijdraagt aan een langere levensduur van uw vloer.

Alle vloeren

Laminaat en parket zijn door vloerreparatie goed te herstellen. Deuken, butsen en diepe krassen kunnen wij herstellen in nagenoeg dezelfde kleur als de rest van uw vloer. Na de behandeling met een van onze industriële pasta’s ziet u bijna niets meer van de beschadiging en ook niet van de reparatie! Vinyl, marmoleum of zelfs een gietvloer: laat ons uw schade bekijken en we hebben de perfecte vloerreparatie voor u in huis.

En steen dan?

Ook natuursteen en plavuizen kunnen we bijna onzichtbaar repareren. Dus denk niet: laat maar zitten die beschadiging. Met vloerreparatie is werkelijk iedere vloer te repareren én met behoud van kleur. Door de kleine beschadiging iets groter en ruwer te maken creëren we een oppervlak dat goed hecht. Vervolgens brengen we een speciale vloeistof aan die we kleuren met steengruis van dezelfde soort als uw vloer. Door UV-uitharding wordt de vloerreparatie net zo hard als de vloer zelf.
Daarna nog schuren en/of polijsten en u ziet bijna niets meer van de vloerreparatie…

Vakkundige hulp bij vloerreparatie

Wilt u ook af van die storende beschadiging aan uw vloer? Blijf dan niet langer zitten met deze ergernis. Nergens voor nodig. Dus neem snel contact op en laat u verrassen. Meubelreparatie Nederland garandeert een professioneel resultaat tegen lage kosten. Bel nu voor een afspraak of advies!