Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Reviews Meubelreparatie-Nederland

503 BEOORDELINGEN
H.

Deskundige man die zijn werk snel en vakkundig deed. Gaaf bovendien advies over mijn leerstoelen incl een demonstratie en offertes. Absoluut tevreden.

10
E.

Naden leren bank waren gescheurd en/of versleten. Bank ziet er nu weer als nieuw uit. Hopelijk kan hij nu weer jaren mee.

9
H.

Op fatsoenlijke wijze werd de armleuning van de bank gehaald en meegenomen om binnen redelijke tijd hem weer als nieuw optie monteren.

9
Marianne

De monteur was zeer kundig en vriendelijk. De prijs was alleszins redelijk en de reparatie was vlot uitgevoerd. Ik beveel dit bedrijf graag aan!!

10
Thijs

20 jaar geleden haalde ik als student 2 oude fauteuils in huis, die eigenlijk toen al versleten waren. Mijn hele (lange) studenten periode heb ik er plezier van gehad en ze zaten zo goed, dat ik ze nooit heb weg kunnen doen. Dit jaar, tijdens de 4e verhuizing sinds ik de fauteuils bezit, heb ik eindelijk het besluit genomen de tijd te nemen om meubelmakers te zoeken die mijn geliefde stoelen opnieuw konden stofferen, en wat een succes! Na een verhuizing hebben we samen met de medewerkers van Meubelvisie de kleuren van de stoelen gekozen op basis van de vloer en muur kleuren in het nieuwe huis waar de stoelen wonen en het resultaat is prachtig. Van goedkope studenten meubels zijn mijn fauteuils nu kunstwerken geworden die een belangrijke rol in de woonkamer spelen, en kunnen zij bovendien nog minstens 20 jaar mee!

10
J.

Ik vindt 377 euro voor een uurtje werken en een beetje opvulmateriaal veel te veel. Ik had verwacht dat ook de armsteunen en of de rugleuning mee opgevuld zou worden. Over het werken van de medewerker ben ik wel tevreden.

5
L.ouis

Prima bedrijf. Reageren snel en leveren uitstekend werk. Onze bijna afgeschreven bank ziet er weer als nieuw uit!

10
P.

Zeer goed bedrijf. Zeer snelle reactie op de mails. Komen op de afgesproken tijd, en werken zeer netjes. Mijn bank zit weer als nieuw. Medewerkers zijn heel vriendelijk.

10
A.postma

de bank van ons was doorgezakt en nu zit hij weer prima ,iets wat hard maar dat zal wel overgaan personeel zeer voorzichtig met de bank uit huis halen en terug zetten kortom ...zeer tevreden

7
Nathalie

De here die langs kwamen werkte snel en netjes. Ze waren zeer vriendelijk. Mijn bank is weer helemaal opgeknapt. Voor dat geld heb ik geen nieuwe en we kunnen er weer even mee vooruit.

8
C.

Jullie denken mee en bieden meerdere oplossingen aan

10
Ben

Zeer klantvriendelijk, snelle reactie per mail. Haal en breng service werken netjes en zijn vriendelijk. Reparatie van de bank naar tevredenheid.

9
R.

Ik ben enorm tevreden met het resultaat van mijn bank. Hij ziet er weer als nieuw uit. Prettige communicatie, duidelijk. Goede service. Kortom een aanbeveling waard. Top

8
Conny

Goede service, komen afsspraken na en goede vakmensen. Onze bank is weer bijna als nieuw.

10
Aad van der Leek

Makkelijk te vinden en keuze te maken om de beschadigingen bij te werken.

10
Petra Post

Heel tevreden na de reparatie van onze bank. Hele vriendelijke man en heel goed werk geleverd. Zeer tevreden.

10
Raymond

Hele fijne mensen met een hart op de juiste plaats

10
B

Duidelijke prijsafspraak en vakkundig werk afgeleverd. Fijn en service gericht E-mail verkeer gehad. Aanrader !

10
anoniem

7
Eric

Ik had een kapotte tuinstoel en vroeg of ik deze bij Meubelvisie kon brengen. De reparatie bleek nogal eenvoudig en werd gratis uitgevoerd. Zeer vriendelijk en vakkundig!

10
Sjors

Snelle service bank werdt ter plekke gerepareerd Bekwaam personeel

10
Henk

Monteur had gelijk doir, wat de oorzaak was. Heeft dit vskkundig opgelost en wederom prima afgewerkt. Bank zit weer als nieuw.

8
anoniem

Bij de eerste afspraak niet de goede spullen bij zich. Voor mij was dit niet zo'n probleem maar als je een vrije dag hebt genomen. Ik vind de prijs tov materiaal en tijd vrij hoog.

8
Winnie

Ervaring was goed

8
Sonja

Van begin tot eind een hele fijne ervaring. Heel snel reactie en terugkoppeling. Monteur was heel vriendelijk en de bank ziet er weer super netjes uit.

9
Michel

Goede prijs/kwaliteit verhouding Maken waar wat ze beloven Aanrader

9
Leon

Goede communicatie, goede vakkundige service en vriendelijk personeel. Snelle uitvoering in huis binnen het meegedeelde tijdvak.

10
Michelle

I heb geemailed en kreeg heel snel antwoord. Alles is op tijd opgehaald en terug gebracht. Iedereen was erg vriendelijk.

10
sabina

Prima service. Direct antwoord op mail. Tevreden geholpen. Resultaat perfect.

10
I.Wagner

Heel goed.

10
P.

Onze bank had een opknapbeurt nodig. Het is allemaal geweldig verlopen. Hij is opgehaald door 2 fijne jongens keurig netjes. Ook weer door dezelfde jongens thuisgebracht. Communicatie liep heel soepel via de mail over ophaal en wegbreng tijden. Direct antwoord op de mails die wij hebben gestuurd. En de bank is weer als nieuw. Wij zijn zeer tevreden klanten een dikke 10!!!!!!!!!!!!!

10
Henk

Beschadiging leren bank. Ten eerste liep de email communicatie zeer vlot. Meteen overal antwoord op. Voor ons speciaal gemengd verf in de kleur van onze bank plus advies hoe toe te passen en nog gratis ook. Beschadiging is nu niet meer te zien. In 1 woord: geweldig.

9
C. R-vdP

Snelle reactie en prima geregeld. Ik had het wel prettig gevonden als ze iets meer duidelijkheid hadden gegeven over wat we konden verwachten mbt de kleur. Ik had andere verwachtingen, ook is het heel netjes en mooi gedaan. Tevens had ik het netjes gevonden als ze hadden meegedacht over het herstel; de noppen waren bijna allemaal stuk. Uiteindelijk hebben we die zelf nabesteld en erop moeten zetten.

8
Peter

Keurig op tijd , netjs en beleefd, bank in nieuw staat terug. Top

10
Hans

we hebben een tafel opnieuw laten schuren en lakken en zowel de communicatie als de afhandeling verliepen prima

8
E.

Het was even de vraag: laat ik het superoude, helemaal versleten bankje van mijn oma opknappen of gooi ik het weg? Eenmaal bij Meubelvisie uitgekomen werd het optie een: de samenwerking, de benadering, de service en afhandeling.. allemaal even prettig! Bovendien is het bankje nu weer als nieuw, heel vakkundig en in overleg gedaan.

8
T ruizendaal

Stoel is gemaakt

10
Madeleine

Keurig op tijd geleverd, en zitting en singels van Stoeltje goed gerepareerd.

10
R. Huisinga

Snelle en volledige mailcontact met de servicemedewerker, na opdracht banken in ongeveer 3 weken voorzien van nieuwe en betere vulling. Transport van de banken keurig gecommuniceerd en binnen aangegeven tijdsvak uitgevoerd.

8
N.

Ik kan iedereen meubelvisie aanraden Mijn doorgezakte bank is zeer kundig gerepareerd, en is weer als nieuw. En voor de prijs hoef je het niet te laten Mijn bank kan weer een aantal jaartjes mee

10
Cornelis

Bank was doorgezakt. Monteur kwam thuis een en ander repareren en vertelde tevens wat we kunnen doen als dit nogmaals voorkomt. Prima.

10
w.

Ziet er goed uit. Volgens afspraken. Prima.

8
J.

N.a.v. mijn vraag over het te gebruiken onderhoudsmiddel van mijn meubel, werd vooraf uitvoerig gecheckt of mijn leder-info inderdaad klopte met de toegestuurde foto's voordat er een advies werd uitgebracht. Er wordt duidelijk een deskundig advies gegeven en niet random een (duur) onderhoudsmiddel geadviseerd. Dit bedrijf staat achter haar advies! Geeft een vertrouwd gevoel.

10
Judet

Wist niet dat je zo gemakkelijk je bank kan laten maken. Allard per mail, hele snelle reactie. Inmiddels de bank terug en prima gemaakt. Prijs kwaliteit uitstekend. Erg blij met dit adres.

9
O.schrier

Mijn bank is super gemaakt Door Meubelvisie Onze bank van net 2 jaar oud en niet goedkoop was bleek met nieten aan elkaar te zitten de leuning met zitgedeelte Door Meubelvisie vakkundig gemaakt en verstevigd waardoor wij nog vele jaartjes van dezebank mogen genieten

10
H.

Duidelijke communicatie mbt vervanging van de zittingen, over de prijs en de duur van het traject. De armleggers zijn als service gratis opgevuld. Ben enorm tevreden over het resultaat en de geleverde service! De bank zit weer geweldig. Super bedankt! Harry Mosterd.

10
A.

Na lang zoeken bij meubelvisie uitgekomen. Twee zitplekken van een lederen 3 zits bank waren beschadigd. Het ophalen van de bank gaf problemen kon niet door de deur.Maar alles werd keurig door de chauffeur en zn maat opgelost, De armleuningen gedemonteerd en het probleem was opgelost. Na ongeveer 3 weken kwam de bank retour op de afgeproken tijd. Was blij verrast door het vakwerk wat was afgeleverd. Practisch geen kleurverschil, en de zittingen als nieuw, gewoon geweldig. Kan iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Doen wat ze beloven, komen afspraken na en nogmaals leveren prima vakwerk.

10
M.

De reparateurs waren exact op het aangegeven tijdstip aanwezig. Reparatie is snel, goed en vakkundig uitgevoerd.

10
H.

Zeer mooie hoezen voor een gunstige prijs

10
Hans

Tevreden en keurig geholpen en mijn Bank is gerepareerd

9
Patrick

Komen hun afspraken. Goede service

10

neem vandaag nog contact op met
Meubelreparatie-Nederland.nl

Uw naam*

Graag uw volledige naam

Uw email*

Zodat wij u kunnen bereiken

Uw telefoonnummer

Voor eventuele vragen

Uw vraag/bericht

Waarmee kunnen we u helpen?

Vul de captcha code in: captcha