Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Stiknaad los

Een stoel of bank waarbij de stiknaad los laat kan een mens flink humeurig maken. Het ziet er niet uit en levert een onverzorgde uitstraling op. Meestal wordt het ook nog eens van kwaad tot erger. Geen zorgen! De vakman kan op ambachtelijke wijze de losgelaten stiknaden en stiksels herstellen. Dat doet hij met de juiste vaardigheden en vakkundigheid waardoor uw zitmeubel snel weer kan worden opgelapt.

Waarom gaat de stiknaad los?

Stiknaad losDe stiknaad laat meestal los bij de middennaad, tussen de twee zitvlakken. Als de zitkussens zachter worden (door het inzitten), ontstaat er spanning op de naad waardoor deze kan breken. Het laat dus los.

Het komt meer voor dan u misschien zou denken, maar gelukkig zijn er vakkundige reparateurs die dit probleem kunnen oplossen.

Hoe vindt de reparatie plaats?

Het herstellen van de gebroken, losgelaten naden, gebeurt op een bijna ambachtelijke manier. Het is zelf amper te doen omdat er speciale naalden nodig zijn, het een secuur werkje is en er pijnlijke blaren kunnen ontstaan. De vakman weet natuurlijk precies wat hij moet doen. Hij heeft daarvoor het juiste gereedschap en hij hanteert de enige echte werkwijze. Dat moet ook wel, want een slecht herstelde naad, kan als gevolg hebben dat er van een reparatie geen sprake meer kan zijn.

Kan de reparatie ook thuis plaatsvinden?

Omdat de reparatie van een stiknaad veelal met de hand gebeurt, is het mogelijk het herstel ook thuis te laten uitvoeren. Dat is wel zo gemakkelijk en scheelt veel gesjouw en transportkosten. Bijkomend voordeel: u hoeft niet zonder te zitten en voor een aantal dagen op een ongemakkelijke stoel of bank plaats te nemen. Dat kan zelfs lichamelijke klachten opleveren omdat u dagenlang een voor u ongewone, niet bekende houding aan moet nemen.

Stiknaad los en laten herstellen: is dat duur?

Stiknaad los? Laat het repareren door Meubelreparatie-Nederland.nl!De kosten van het herstellen van losse stiknaden hoeft niet duur te zijn. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, maar de vakspecialist kan u direct een prijsopgave doen. Meubelreparatie-Nederland.nl kan u alle informatie geven en heeft deskundigen in dienst om de klus voor u te klaren.

Kussens vrijblijvend laten nakijken

Als u tot reparatie overgaat, is het een aanrader om de kussens meteen te laten nakijken. Misschien moeten deze opgevuld worden en dan kan dat meteen worden toegepast. U zit dan weer veel comfortabeler op uw bank of stoel, het resultaat is meteen fraaier en uw zitmeubel gaat ook veel langer mee.

Niet te lang wachten

Aangezien de reparatie in bijna alle gevallen thuis kan gebeuren, is het zaak om niet te lang te wachten. U weet het: uitstel wordt niet beloond en van uitstel komt afstel! Laat de vakmensen aan het werk gaan.

Vele voordelen

Er zijn alleen maar voordelen als u de losse stiknaden laat herstellen. Om er enkele te noemen:

  • Uw bank of stoel ziet er weer uit zoals u ooit voor ogen had
  • De reparatie kan in de meest voorkomende gevallen thuis plaatsvinden
  • De reparatie wordt zeer vakkundig door een specialist uitgevoerd
  • Geen gesjouw
  • U zit niet zonder meubel
  • Uw bank of stoel gaat weer lang mee
  • U bespaart geld: de aankoop van een nieuw zitmeubel is helemaal niet aan de orde.

Meer weten? Vrijblijvend informatie aanvragen? Of gewoon uw stiknaad door ons laten herstellen? Neem contact met ons op via ons contactformulier!

20. juli 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categories: Leerreparatie, Meubelreparatie | 7 Reacties

Reacties (7)

Laat een bericht achter

Required fields are marked *