Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Reparatie kosten voor uw meubelen

Is uw bank aan vervanging toe? Misschien zit u de laatste tijd wel wat scheef door een doorgezakte vering. Of wie weet, zijn er een paar kussens die dringend opgevuld moeten worden, of zitten er gaten in de bekleding. U kunt natuurlijk naar de dichtstbijzijnde meubelzaak rijden voor een nieuw exemplaar, maar dat is een dure aangelegenheid. In sommige gevallen kun je voordelig uit zijn met een bankhoes. Maar uw meubel laten repareren is ook een goed alternatief. Wij geven u enkele handige tips voor een correcte inschatting van de reparatie kosten van uw meubel.

Reparatie kosten vs. kwaliteit

reparatie kostenGoed werk is meestal niet goedkoop, dat spreekt voor zich. Een meubel dat op een degelijke, professionele manier gerepareerd wordt, kan weer jaren mee terwijl een goedkope reparatie er meestal voor zorgt dat u de reparatie kosten steeds weer opnieuw zult moeten betalen.

Welk bedrijf te kiezen?

Er is een grote markt met bedrijven die meubels repareren. Dus welk bedrijf is dan het beste geschikt om uw meubel onder handen te nemen? Het is vooral belangrijk dat u gaat voor een bedrijf waarbij u zich prettig en gewaardeerd voelt als klant. Om dat in te schatten, kunt u de klantenwaarderingen lezen die u op het internet vindt.Grijze-tweezitbank Daarnaast is ook Google een handig instrument om uit te zoeken of er klachten zijn van klanten over het bedrijf. Kijk daarbij zeker ook hoe het bedrijf de klachten opvangt en behandeld.

Hieronder geven we u de belangrijkste criteria waarop u zich kunt baseren voor uw keuze:

  • Kan het bedrijf u het juiste advies geven?
  • Biedt het bedrijf goede service aan?
  • Reageert het bedrijf snel op vragen van klanten?
  • Heeft het bedrijf experts in huis met verstand van zaken en een gedegen opleiding?

Hoe worden reparatie kosten berekend?

Zonder gedetailleerde informatie is het voor ons niet mogelijk om u een precieze prijs voor de reparatie kosten te bezorgen. Maar als u deze richtlijnen volgt, weet u vaak al meteen meer:

  • Kijk hoeveel uw meubel heeft gekost en deel die prijs door het aantal jaar dat het meubel in normale omstandigheden moet meegaan.
  • Het bedrag dat u uitkomt is wat u jaarlijks kunt afschrijven, dus wat uw meubel jaarlijks waard is.
  • Stel dat uw meubel €1.500 heeft gekost en normaal 5 jaar meegaat. Dan is de jaarlijkse afschrijfpost €300.
  • Als uw bank door een reparatie 2 jaar langer kan meegaan, kan de prijs ongeveer €600 bedragen.

Als u deze regel volgt, weet u vrij goed wat uw reparatie kosten ongeveer mogen zijn. Wanneer u dan een offerte opvraagt en de daadwerkelijke kosten weet. Kunt u eenvoudig de reparatiekosten tegenover de afschrijvingskosten zetten. Zijn de reparatie kosten lager dan de afschrijvingskosten is het altijd verstandiger om een reparatie uit te laten voeren.

Heeft u nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op. Dankzij een goede meubelreparatie kunt u veel geld besparen!

21. mei 2019 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categories: Meubelreparatie | Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Required fields are marked *