Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Meubels verven in plaats van weggooien!

Als uw interieur aan vernieuwing toe is, kunt u uiteraard nieuwe meubelen kopen. Dat is de snelste oplossing, maar ook de duurste en de minst ecologische. Gelukkig kan het ook op een andere manier: door uw meubels te verven. Met een nieuwe kleur krijgt u een nieuwe look, en dus een nieuw interieur. Houten meubels verven is niet zo moeilijk, maar voor een lederen of een stoffen bank is het net iets minder eenvoudig. In dit artikel vertellen wij u hoe u dat kunt aanpakken.

Lederen meubels verven

Meubels VervenIn de voorbije jaren is er heel wat veranderd bij het lederen meubels verven. Er zijn nieuwe producten en methodes gekomen en de kinderziektes zijn min of meer opgelost. Daardoor worden lederen meubels tegenwoordig steeds vaker geverfd.

Toch zijn er nog beperkingen: zo is het onmogelijk om een oud en versleten meubel helemaal goed te krijgen door het te verven. Dan kunt u beter uw bank opnieuw laten bekleden of sommige onderdelen laten vervangen.

Kleine beschadigingen kunnen gelukkig wel hersteld worden, als de rest van het leder nog in redelijk goede staat is. De kosten voor lederen meubels verven kunnen erg uiteenlopen. Zorg er dus zeker voor dat u bij een goede vakman terecht komt. Zoals bij alles geldt ook hier: goedkoop is vaak duurkoop.

Stoffen meubels verven

Stoffen meubels verven is nog niet zo lang mogelijk en er zijn maar weinig bedrijven die dit al aanbieden. Bij ons kunt u hiervoor wel terecht! Wij zijn erg vooruitstrevend en steeds op zoek naar nieuwe oplossingen waarbij de bescherming van het milieu centraal staat.

Door meubels te repareren in plaats van ze weg te gooien en te vervangen, wordt de CO2-uitstoot teruggedrongen en dat is goed nieuws voor de planeet.

Nieuwe oplossing!

Vroegen werden veel meubelen weggegooid wanneer de stoffen bekleden verschoten was door het zonlicht. Het was immers niet mogelijk om de kleur te herstellen zonder opnieuw te stofferen. Maar na jaren onderzoek zijn wij erin geslaagd een oplossing te vinden. In plaats van te herstofferen of te vervangen, kunt u nu uw meubels verven.

Meubels verven naMeubels verven voor

Welke meubels kunt u laten verven?

bankjeAlle meubels komen in aanmerking om te laten verven. Zelfs als het meubels verven duurder zou zijn dan de bank te vervangen, loont het de moeite omdat het milieu op die manier gespaard wordt. Door duurzaam om te gaan met uw meubelen, draagt u uw steentje bij tot het beperken van de CO2-uitstoot.

Wilt u ook duurzaam omgaan met uw meubelen? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder!

16. augustus 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categories: Houtreparatie, Leerreparatie, Meubelreparatie | 2 Reacties

Reacties (2)

Laat een bericht achter

Required fields are marked *