Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Hoeveel zal uw meubelreparatie kosten?

Nieuwe meubelen zijn een grote hap uit uw budget. Het ligt dus voor de hand dat u uw meubel liever wil laten repareren dan meteen een nieuwe bank te kopen. Maar hoeveel mag zo’n meubelreparatie kosten? De prijzen kunnen nogal uiteenlopen. Wij bieden u een handige manier om te berekenen wat een goede prijs is voor uw reparatie.

Meubel

Goedkoop of duurkoop?

Weinig dingen in deze wereld hebben een vaste prijs. Zo kunt u voor een prikje een nieuw kledingstuk aanschaffen in een grote winkelketen, of u betaalt een pak meer voor een designstuk in een boetiek. Als het goed gaat, zit het prijsverschil niet alleen in het ontwerp, maar ook in de kwaliteit. En dan gaat uw dure meubelstuk wat langer mee. Toch hoeft u niet altijd voor de duurste service te gaan want goede middenklasse bestaat ook.

Meubelreparatie kosten – Kies een goede service

Met het repareren van meubels is het net zo, de duurste is niet altijd de beste. Maar hoe vindt u een goede reparateur, die ervoor zorgt dat uw meubel weer jaren mee kan? Er zijn immers veel bedrijven die hun diensten aanbieden. Een eerste indicatie is de waardering van klanten. Vaak vindt u die op de website van het bedrijf en anders kunt u even googelen. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat de reparateur snel reageert, ervaring heeft en u goed advies kan geven.

meubelreparatie kosten

Meubelreparatie kosten – berekenen van de prijs

Een precieze prijs voor uw reparatie kunnen wij u zonder bijkomende informatie niet bezorgen, maar op deze manier weet u wel of een reparatie voordeliger is dan nieuwe meubels:
1. Neem de aankoopsom van uw meubel en deel die door het aantal jaar dat uw meubel normaal gezien moet meegaan.
2. Dat bedrag is de prijs die uw meubel u jaarlijks waard is, of die u jaarlijks kunt afschrijven.
3. Als uw meubel door de reparatie een jaar langer meegaat, mag de prijs niet veel hoger liggen dan die jaarlijkse waarde. Gaat uw meubel twee jaar langer mee, dan mag dat tweemaal die waarde zijn.

Als uw bank dus bijvoorbeeld €2.000,- gekost heeft en de afschrijfwaarde is 5 jaar, dan heeft de bank een jaarlijkse afschrijfwaarde van €400,-. Als uw bank na reparatie weer een jaartje langer mee kan, is elk bedrag onder de € 400,- heel redelijk. U betaald dan niet te veel en is een reparatie goedkoper dan het aankopen van een nieuwe bank.

In veruit de meeste gevallen is een meubelreparatie altijd goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe meubelen. Wilt u uw meubels door ons laten herstellen? Neem dan zeker contact met ons op.

Toch liever nieuwe meubelen kopen? Bekijk dan ook een KijkopMeubelen.nl, hier vindt u inspiratie, blogs en nog veel meer!

30. mei 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categories: Meubelreparatie | 2 Reacties

Reacties (2)

Laat een bericht achter

Required fields are marked *