Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Meubel reparatie tips deel 2

Meubel reparatie tipsIn ons eerste blog hebben we verschillende meubel reparatie tips voor houten tafels gegeven. Er was helaas niet genoeg tijd om alle tips in een blog te plaatsen vandaar dat er 2 delen hebben gemaakt.

Dit is het tweede deel van de meubel reparatie tips. Heeft u nog vragen of aanvullende tips? Neem dan gewoon even contact met ons op!

Meubel reparatie | Laden die klemmen

Houten laden kunnen na een tijdje gaan klemmen doordat het hout gaat werken. Dit kunt u weer goed maken door de geleiders te repareren. Een hele simpele manier is met een kaars in de geleiders wrijven. Vaak verhelpt dit het probleem al. Wil het toch niet helemaal lukken met de kaars? Dan kunt u het beste de geleiders even licht opschuren met een fijn schuurpapiertje.

Meubel reparatie | Beschadigingen

Kleine beschadigingen of kleine krassen in het hout? Dat kunt u verhelpen door de het hout even licht op te schuren. Is uw tafel behandel met lak of olie? Dan moet u de tafel nog even na behandelen met lak of olie. Wanneer de schade erg groot is kunt u ook aan de slag gaan met houtvulmiddel maar bij grote schade kunt u toch het beste een specialist inschakelen.

Onderhoud houten meubels

Er zijn verschillende factoren waar u rekening mee moet houden als u houten meubels heeft. Zonlicht, vochtigheid en de temperatuur dat zijn de belangrijkste factoren. Door zonlicht kunnen uw houten meubels verkleuren en door de vochtigheid kunnen er scheurtjes in het hout ontstaan.

Er zijn verschillende producten die u kunt gebruiken om uw hout te onderhouden. Welk product geschikt is voor uw meubel dat hangt af van het houtsoort. Wanneer u uw meubel regelmatig met een goed product onderhoud zal het hout het langer goed en mooi blijven.

Is de schade te groot en wilt u het liever door een specialist laten repareren? Neem dan gewoon even contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk weer verder helpen.

21. december 2017 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categories: Houtreparatie, Meubelreparatie | Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Required fields are marked *