Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Bank reparatie – een zaak voor experts!

Een nieuwe bank is een belangrijke aankoop en flinke hap uit uw budget. Het is dan ook zaak om te zorgen dat hij zo lang mogelijk meegaat. Gelukkig is er bank reparatie: dat is goedkoper dan een nieuwe bank én bovendien is het beter voor het milieu. Dubbele winst dus. Maar er komt wel heel wat bij kijken. Wij zetten het voor u op een rijtje.

Verschillende soorten bank reparatie

lerenbankBij de meeste herstellingen is het gelukkig niet nodig om de hele bank te repareren. Wij geven u een overzicht van de verschillende soorten bank reparatie die het vaakst voorkomen. Bij ons kunt u terecht voor elk van deze specialisaties.

Stofreparatie

Een gebroken stiknaad of een gaatje in de bekleding van uw bank is geen ramp, maar het oogt niet mooi. Gelukkig kan dat snel verholpen worden door de bekleding te repareren. Daarbij kunnen we ook een oplossing bieden voor overmatige plooivorming in de kussens van uw bank of voor het vormen van pilling, pluizen of bolletjes van weefsel.

Lederreparatie

lederen bank
Ook bij een lederen bank kunnen we dezelfde herstellingen aan de bekleding uitvoeren. Overmatige plooivorming, beschadigde stiknaden, brandgaten en scheurtjes zijn prima te herstellen en worden weer zo goed als onzichtbaar. Ook versleten leuningen of armleuningen kunnen geheel of gedeeltelijk vervangen worden. Wacht niet te lang voor de bank reparatie van uw lederen meubel! Hoe sneller u ingrijpt, hoe beter het resultaat.

Houtreparatie

Ook binnenin uw bank kan er iets stuk gaan. Zo gebeurt het vaak dat een arm- of rugleuning inzakt, omdat er iemand is op gaan staan of zitten. Dat kan zonder problemen hersteld worden. Voor een gebroken spant of veerophanging kunt u ook bij ons terecht.

Opvulling en zitcomfort

Bestaande zittingen die niet meer comfortabel zijn kunnen wij vernieuwen of opnieuw opvullen, zodat u weer helemaal gemakkelijk zit in uw favoriete bank. Maar we kunnen ook het zitcomfort aanpassen. Heeft u een bankstel gekocht met losse kussens en vindt u het vervelend dat ze steeds gaan schuiven? Of bent u het beu om uw zitkussens met losse vulling steeds weer te moeten opkloppen? Dan kunnen wij u helpen!

bank

De eindeloze mogelijkheden van bank reparatie

En dat is nog niet alles. Er zijn nog een pak meer bank reparaties waarbij wij u kunnen helpen. Een gebroken nosagveer, een ingezakte poot of een nieuwe singelband? U kunt ervoor bij ons terecht. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!

20. december 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categories: Meubelreparatie | 1 Reactie

One Reactie

Laat een bericht achter

Required fields are marked *