Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Leerverf: de perfecte oplossing voor uw lederen bank

Leerverf

Een verkleurde rugleuning, een vieze vlek op de zitting, of bent u gewoon uitgekeken op uw oude lederen bank? Er zijn tal van redenen waarom u kunt overwegen om uw bank te verven. Bovendien is het een goed alternatief voor het aanschaffen van een nieuwe bank: goedkoper en beter voor het milieu. Maar u wilt natuurlijk dat de klus goed wordt geklaard. Daarom vertellen wij u graag één en ander over het gebruik van leerverf.
Lees verder →

15. november 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categorieën: Leerreparatie | Laat een bericht achter

Gescheurd leer repareren doet u zo!

Scheur in leer repareren

Een mooie, lederen bank is een flinke hap uit uw budget. U wilt dan ook dat hij zo lang mogelijk in prima staat blijft. Toch kan het gebeuren dat er een scheur in de bekleding komt. Gaatjes, scheurtjes die niet al te groot zijn of een kapotte stiknaad kunnen gelukkig bij u thuis gerepareerd worden. Wij vertellen u hieronder alles wat u moet weten over een scheur in leer repareren.
Lees verder →

12. oktober 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categorieën: Leerreparatie | Laat een bericht achter

Zitkussens laten opvullen

Zitkussens laten opvullen

Na enkele jaren zijn zitkussens aan vervanging toe. Al na 5 jaar wordt dat duidelijk door vormverlies, minder makkelijk opstaan en overmatige plooivorming. Het komt ook voor dat de veren door de kussens heen worden gevoeld. Allemaal tekenen die aan vervanging doen denken. Lees verder →

19. september 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categorieën: Meubelreparatie | Laat een bericht achter

Meubels verven in plaats van weggooien!

Meubels Verven

Als uw interieur aan vernieuwing toe is, kunt u uiteraard nieuwe meubelen kopen. Dat is de snelste oplossing, maar ook de duurste en de minst ecologische. Gelukkig kan het ook op een andere manier: door uw meubels te verven. Met een nieuwe kleur krijgt u een nieuwe look, en dus een nieuw interieur. Lees verder →

16. augustus 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categorieën: Houtreparatie, Leerreparatie, Meubelreparatie | Laat een bericht achter

Stiknaad los

Stiknaad los

Een stoel of bank waarbij de stiknaad los laat kan een mens flink humeurig maken. Het ziet er niet uit en levert een onverzorgde uitstraling op. Meestal wordt het ook nog eens van kwaad tot erger. Geen zorgen! De vakman kan op ambachtelijke wijze de losgelaten stiknaden en stiksels herstellen. Lees verder →

20. juli 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categorieën: Leerreparatie, Meubelreparatie | Laat een bericht achter

Oeps…een brandgat!

Brandgat door sigaret!

Paniek! Iemand heeft zijn of haar peuk op de bank laten vallen. Wat een drama, een brandgat is helaas niet meer te voorkomen en daar gaat uw fraaie bank. Het huilen staat u nader dan het lachen maar zo’n ongeluk zit in een klein hoekje en gebeurt voordat u er erg in hebt. Een brandgat dat ziet er natuurlijk niet uit. Wat nu? Bedekken met een kleed? Een kussentje erop?
Lees verder →

04. juli 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categorieën: Leerreparatie, Meubelreparatie | Laat een bericht achter

Doorgezakte bank? Geen probleem!

Meisje springen op doorgezakte bank

Een doorgezakte en ingezeten bank kan best nog comfortabel zijn. Het voelt lekker lui en het is prettig om het uw bank te laten zijn. Maar toch is het nodig om goede ondersteuning te hebben.
Lees verder →

21. juni 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categorieën: Meubelreparatie | Laat een bericht achter

De leder reparatie stift: ideaal voor kleine beschadigingen

De leder reparatie stift ideaal voor kleine herstellingen

Niets vervelender dan een beschadiging in uw mooie lederen meubel. Sommige beschadigingen zoals een brandgat zijn soms zo ernstig, dat u de reparatie beter door een specialist kunt laten uitvoeren. Maar bij lichte kleur- of lederschade aan uw meubelen kunt u zelf aan de slag. Met de leder reparatie stift komt u al een heel eind!
Lees verder →

13. juni 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categorieën: Leerreparatie, Meubelreparatie | Laat een bericht achter

Hoeveel zal uw meubelreparatie kosten?

Meubel

Nieuwe meubelen zijn een grote hap uit uw budget. Het ligt dus voor de hand dat u uw meubel liever wil laten repareren dan meteen een nieuwe bank te kopen. Maar hoeveel mag zo’n meubelreparatie kosten? De prijzen kunnen nogal uiteenlopen. Wij bieden u een handige manier om te berekenen wat een goede prijs is voor uw reparatie.
Lees verder →

30. mei 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categorieën: Meubelreparatie | Laat een bericht achter

Hout repareren | Tips & Advies

Hout repareren | Kras in tafel

Hout repareren | Kras in tafelMeubels herstellen is vaak een klusje voor vakmannen en vooral wanneer het gaat om hout repareren. Daarbij staat de afwerking immers centraal. Wilt u het toch graag zelf doen? Met deze tips en het goede gereedschap kunt u aan de slag!
Lees verder →

06. april 2018 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categorieën: Houtreparatie, Meubelreparatie | Laat een bericht achter

← Oudere blogs