Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Zelf aan de slag met de leer reparatie stift

Een beschadiging van uw mooie lederen bankstel lijkt meteen een echte ramp. Zelfs wanneer het om iets kleins gaat, zoals een kras. Toch hoeft u niet te wanhopen, want vaak zijn dit soort ongelukjes snel en makkelijk op te lossen met de leer reparatie stift. De stift is erg gebruiksvriendelijk en is op bijna alle soorten leder kunt gebruiken.

Leer reparatie stift in een gamma van kleuren

LederbankOmdat bankstellen in alle kleuren bestaan, is er ook een heel gamma aan kleuren beschikbaar. Zo bent u zo goed als zeker dat u de juiste kleur kunt vinden. Indien dat toch niet lukt, kiest u vaak voor een iets donkerdere tint dan die van het aanwezige leer.

Het juiste materiaal

Er zijn heel wat leer reparatie stiften te koop om een kleine schade aan een bankstel te herstellen. Wij werken met de stiften van FiXX furniture repair. Op het internet kunt u veel informatie vinden, maar een persoonlijk advies is aan te raden. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn; en u heeft met FiXX furniture repair een goed product voor een goede prijs.

Zelf aan de slag met de leer reparatie stift

Lees goed de handleiding en de instructies wanneer u met een leer reparatie stift aan de slag gaat. Op die manier kan er niets misgaan. Speciale vaardigheden zijn niet vereist; de juiste volgorde van de handelingen is het belangrijkst. Maak eerst het leder schoon met een ontvetter, probeer de stift uit op een stukje papier en druk ten slotte de stift op het beschadigde leder.

De hulp van een specialist is goud waard

Blijkt de schade aan uw lederen meubel toch te groot om met de leer reparatie stift aan te pakken? Haal er dan een specialist bij. Hij zal u helpen met professioneel advies en desgewenst met de gespecialiseerde reparatie. In veel gevallen hoeft uw lederen meubel daarvoor niet eens uw huis uit; de meeste reparaties kunnen gewoon thuis uitgevoerd worden!

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op voor geheel vrijblijvend advies!

26. maart 2019 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categories: Leerreparatie | Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Required fields are marked *