Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Kunststof reparatie

Kunststof reparatie, zoals bijvoorbeeld kozijnreparatie, vraagt om expertise. Waarom? Omdat een kunststof kozijnreparatie alleen het gewenste resultaat oplevert als de samenstelling van de reparatie qua materiaal, kleur en glans gelijk is aan het te repareren oppervlak. En daar gaat het vaak mis…

Het resultaat is dan dat de beschadiging verdwenen is, maar hier voor in de plaats een lelijke doffe plek verschijnt. Voor een kunststofreparatie kiest u daarom voor Meubelreparatie Nederland. Onze goed opgeleide medewerkers weten namelijk hoe kunststoffen gerepareerd moeten worden met de laatste technieken en beste materialen.

Voorsprong door kennis

Constante scholing door de toonaangevende leveranciers in Europa geven ons personeel nét dat beetje extra. Dat is het verschil tussen een redelijke kunststof kozijnreparatie en een perfecte kunststof
kozijnreparatie. We denken hierbij aan het milieu. De reparatie aan uw kozijn, vensterbank of ligbad gebeurt namelijk altijd met een minimum aan materialen. En de weinige kunststof vulmiddelen, primers en lakken die overblijven, worden op milieuvriendelijke wijze verwerkt. Al onze kennis zetten we in voor het beste resultaat.

Vele toepassingen van kunststofreparatie

Niet alleen kan een kunststof reparatie schade herstellen in huis. Ook aan uw auto, boot of caravan zitten kunststof onderdelen die kunnen beschadigen. We helpen u daarom graag om de schade aan bijvoorbeeld uw bumper, uw stuurhut of uw disselbak te repareren. Met de juiste samenstelling van onze kunststof vulmiddelen en aflak mogelijkheden bent u verzekerd van een perfect resultaat. Ook hier geldt dat kunststofreparatie:

  • beter is voor uw portemonnee;
  • sneller is dan vervanging;
  • beter is voor het milieu.

Tob niet langer! Ga voor kunststof reparatie!

Doe iets aan die lelijke beschadiging aan uw kunststof kozijn. Pak die scheur aan in uw kunststof ligbad. Of beslis vandaag nog wat te doen met de rijschade aan uw autobumper. Meubelreparatie Nederland adviseert u graag over de mogelijke reparatietechnieken: er kan altijd meer dan u zou verwachten. Dus wilt u ook weer genieten van kunststof dat er goed verzorgd uit ziet? En wilt u ook graag geld besparen door niet meteen iets nieuws te kopen? Neem dan contact op voor een kunststof reparatie bij u thuis (of op de boot natuurlijk). Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.