Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Keukenrenovatie

Keuken renovatie, heeft u daar wel eens aan gedacht? Bij Meubel-
reparatie Nederland hebben we veel ervaring en expertise in huis op het gebied van keukenrenovaties. Niet alleen een beschadigd keukenkastje of keukenblad kunnen we herstellen!

Ook complete keukens geven we door middel van een keukenrenovatie een totaal nieuw uiterlijk.

Nieuw uiterlijk met keuken renovatie

De plaatmaterialen waaruit uw keuken is samengesteld worden in de fabriek vaak bekleedt met een folie of een fineer. Het uiterlijk van uw keuken wordt dus vaak bepaald door maar een dun laagje. En hoe zonde is het dan om bij een verkleuring, beschadiging of slijtage een hele nieuwe keuken te bestellen? Keukenrenovatie helpt uw keuken aan een facelift. Zeker als het hang- en sluitwerk nog goed is, loont het de moeite om een keukenrenovatie uit te voeren.

Perfecte afwerking

Onder de folie of fineer zit de basis van uw keuken. Door alleen de buitenkant vakkundig te laten vervangen, kunt u simpel een nieuwe keuken in huis halen. Meubelreparatie Nederland beschikt over een ruime keuze aan renovatie folies. Dus wij hebben altijd een passende oplossing voor uw keuken. Onze perfecte afwerking van deze keukenrenovatie zorgt voor een prachtig eindresultaat, waar u nog jaren plezier van heeft.

Ook aanrechtbladen

Een beschadigd aanrechtblad hoeft ook ook niet direct vervangen te worden. Beschadigingen op iedere soort aanrechtblad zijn met onze reparatietechnieken te herstellen. Natuursteen, graniet, marmer, composiet, hout of melamine: de best passende methode wordt door ons gebruikt om de levensduur van uw aanrechtblad te verlengen. Hiermee bespaart u veel geld omdat vrijwel elk krasje, deukje of buts gerepareerd kan worden.

Omdat Meubelreparatie Nederland alleen werkt met gerenom-
meerde toeleveranciers, zijn de reparatiemethoden gebaseerd op de nieuwste inzichten. Doe uw keuken dus snel een keuken-
renovatie cadeau!

Neem contact op voor keuken renovatie

Wilt u weten wat Meubelreparatie Nederland voor uw keuken kan betekenen? En wilt u ook graag af van dat bekraste keukenkastje of beschadigde werkblad in uw mooie keuken? Neem dan snel contact op. Of bel voor het maken van een afspraak met een van onze professionals. Na een keukenrenovatie heeft u weer jarenlang plezier plezier van uw keuken!

Keuken renovatie