Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

HPLreparatie

HPLreparatie wordt uitgevoerd wanneer u een deuk in uw HPL aanrechtblad heeft, of fietste uw peuter iets te hard met zijn driewieler tegen uw HPL deur? Meubelreparatie Nederland heeft alle expertise in huis om al deze beschadigingen te herstellen. Uw HPL oppervlak ziet er weer uit als nieuw.

Een reparatie kan u veel geld besparen. Want HPL vervangen is echt niet nodig. HPL is de afkorting van High Pressure Laminate. HPL bestaat uit een aantal lagen, te weten: een harde transparante kunsthars bovenlaag – melamine – met daaronder een in kleur en dessin bedrukte papieren decorlaag. Hierop worden enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd papier aangebracht. Dit pakket wordt onder hoge druk en bij een hoge temperatuur samengeperst tot een harde bekledingsplaat met een dikte van 0,7 mm. Meestal moet de HPL-reparatie dan ook uitgevoerd worden door specialisten. Meubelvisie voert deze delicate HPL-reparatie dan ook uit met de beste materialen.

De eigenschappen van HPL

De voor keukenbladen speciaal ontworpen reliëf-toplagen zijn goed bestand tegen licht keukenwerk. Toch kunnen er beschadigingen ontstaan die HPL-reparatie vergen. HPL-reparatie van Meubelreparatie Nederland is dé redding van uw HPL oppervlak. Of het nu een deur of een keukenblad is, na de HPLreparatie ziet uw oppervlak er weer als nieuw uit.

Reparatietechniek

HPLreparatie vraagt om een deskundige aanpak. Vanwege de gelaagdheid van het materiaal is het zeer moeilijk om met huis, tuin en keukenmiddelen een strak en onzichtbaar resultaat te krijgen. De HPLreparatie van Meubelreparatie Nederland is van hoge kwaliteit omdat onze medewerkers continue geschoold worden op het uitvoeren van HPLreparaties. De laatste technieken en HPL reparatiematerialen worden toegepast op uw beschadigde keukenblad of deur.

HPLReparatie loont

Heeft u een deuk in uw HPL aanrechtblad, of fietste uw peuter iets te hard met zijn driewieler tegen uw HPL deur? Vergeet dan niet dat Meubelreparatie Nederland de kennis, de kunde en de materialen in huis heeft om met een HPLreparatie de schade te herstellen. En het mooie is dat we met onze ‘spot repair’ techniek de HPLreparatie gewoon bij u thuis kunnen uitvoeren. Wilt u ook weer een nieuw aanrechtblad of deur? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. HPLreparatie loont!