Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Tafel repareren | Wij helpen u uit de nood!

Een ongeluk is gauw gebeurd en dan blijkt dat u een schroeiplek of een flinke kras in uw tafel heeft na afloop van een feestje. Dat is natuurlijk niet mooi, maar het is geen reden om de tafel van de hand te doen. In veel gevallen is uw tafel repareren een prima optie. Wij geven u een overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen.

Tafel repareren: ons vak

Tafel reparerenTafel repareren kan op tal van verschillende manieren. Wij houden daarbij in de eerste plaats rekening met de soort tafel waarover u beschikt en het materiaal waaruit de tafel is gemaakt. Of het nu gaat om massief of gefineerd hout, folie of HPL, over een afwerking in lak, olie of was: voor elke specifieke situatie hebben wij een oplossing.

Soorten schade

Kleine en lichte schadegevallen kunnen wij meestal bij u thuis herstellen. Indien u bijvoorbeeld een deukje in uw tafel heeft, behandelen wij dat met de spot-repair-methode. Indien het echter over een grotere schade gaat, zoals schroeischade, moet uw meubel mee naar onze werkplaats. We zullen in dat geval uw tafel volledig moeten afschuren en opnieuw afwerken. Bij folietafels doet zich een ander probleem voor: die kunnen we niet schuren, dus moet er een nieuwe folielaag op aangebracht worden. Voor dit soort ingrepen is het nodig uw meubel naar onze werkplaats te brengen, waar we over alle machines beschikken om uw tafel er weer als nieuw te laten uitzien.

Tafel repareren én aanpassen

kleine tafelWij staan niet alleen in voor het tafel repareren, maar we kunnen ook kleine aanpassingen voor u uitvoeren. Zo is het mogelijk om uw tafel kleiner te maken, zodat u meer ruimte overhoudt in huis. Daarnaast kunnen we een bestaande tafel ook lager of hoger maken. Zelfs indien u uw tafel een beetje beu bent, hebben wij een oplossing voor u. We kunnen ze namelijk een andere look geven door de kleur te veranderen. We schuren het meubel daarbij van kop tot teen en brengen een nieuwe kleur naar keuze aan.

Een oplossing voor uw teakhouten tafel

Teak is een mooi materiaal, maar het gaat er na verloop van tijd erg gebruikt uitzien en zelf kunt u daar weinig aan veranderen door de tafel schoon te maken. Wij kunnen uw teakhouten tafel voor u opschuren. Zo ziet ze er weer helemaal als nieuw uit.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker even vrijblijvend contact met ons op!

21. februari 2019 by Meubelreparatie-Nederland.nl
Categories: Houtreparatie, Meubelreparatie | 4 Reacties

Reacties (4)

Laat een bericht achter

Required fields are marked *