Meubelreparatie-Nederland
Meubelreparatie-Nederland

Houtreparatie

Heeft u butsen, deuken, kleine gaatjes of krassen in uw houten meubels? Meubelreparatie Nederland heeft een passende oplossing voor u. Wacht daarom geen seconde langer en neem contact met ons op. Een vakkundig uitgevoerde houtreparatie maakt kleine schades nagenoeg weer onzichtbaar.

Een houtreparatie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Zo is er altijd een passende oplossing om beschadigingen aan meubels te repareren, maar ook grotere brandplekken kunnen met een vakkundige reparatie weer netjes worden hersteld.

In veel gevallen kan een reparatie bij u thuis worden uitgevoerd. Geen gesjouw met meubels, geen kans op transportschade en u ziet altijd wat er gebeurt.

Butsen, gaten en krassen

Een buts in uw dressoir, een diepe kras in uw salontafel of een gat in uw deur? Met een vakkundige reparatie zijn deze beschadigingen aan uw houten meubels prima te repareren.

Hout heeft als voordeel dat het met de juiste reparatiemiddelen prima is te herstellen. Met onze reparatiemiddelen kunnen we alle schades aan uw meubels weer keurig voor u repareren. Zowel de structuur, houtnerf en kleur worden hersteld.

De ervaring van ons ervaren personeel, gecombineerd met hoogwaardige reparatiemiddelen zorgt voor een uitstekend resultaat.

Meubelspuiten

Ook behalen we prachtige resultaten als we uw meubels spuiten. Met deze behandeling kleuren we een oppervlak in de door u gewenste of oorspronkelijke kleur. Deze methode kan goed ingezet worden bij bijvoorbeeld verkleurd eikenhout: met  gebruikmaking van echte meubellakken brengen we de oorspronkelijke kleur weer terug. Verkleuringen zijn hiermee prima te verhelpen.

Het spuiten van meubels gebeurt in een speciaal ingerichte spuitcabine en geeft het mooiste resultaat. Om die reden nemen we de meubels die gespoten moet worden mee naar onze werkplaats. In tegenstelling tot kleine reparatie’s die bij u thuis kunnen worden uitgevoerd.

Uw meubels kunnen weer jaren mee met houtreparatie

Met een houtreparatie zijn de meeste beschadigingen uitstekend weg te werken. En repareren is altijd goedkoper dan vervangen. Onze goed geschoolde vakmensen voorzien u graag van advies. Dus heeft u ook beschadigde houten meubels in huis of een lelijke deuk in uw parket? Gun dan uw houten meubels een tweede leven!

Houtreparatie

Bel ons snel en maak een afspraak om uw meubels weer als nieuw te zien stralen. Of vul hieronder het invul formulier in en u ontvangt vandaag nog een prijsopgave van ons.